Källa: telgenytt

De började med att Anders Björkman, professor i infektionssjukdomar hade sagt i DN att de som har fått Astra Zenecas vaccin bör få en tredje dos.

Inte långt efter så var de vaccinsamordnaren Richard Bergström som hade sagt att de kan bli aktuellt att prioritera Astra Zeneca för en tredje dos covidvaccin.

Björkman och Bergström håller med varandra.

Efter tre timmar så var Tegnells tur att uttala sig om tredje dos men han håller inte med Björkman och Bergström, Tegnell har sagt att man ska inte prioritera den gruppen utan yngre grupperna.

DN där Björkman uttalar sig om tredje dos.

SR där Bergström uttalar sig om samma ämne.

SR där Tegnell uttalar sig också om en tredje dos.

Inte slut, där efter nästan ett dygn efter att Tegnell hade sagt sitt  så var de dags för Anna Mia Ekström, professor i global infektionsepidemiologi som hade sagt att de är en märklig prioritering att vaccinera med tredje dos redan nu sa hon i DN.

Nu blir jag riktigt mörkrädd när Tegnell är emot Björkman som är professor i infektionssjukdomar och Anna Mia Ekström, professor i global infektionsepidemiologi, Bergström vad dom anser om tredje dos.

Vem kan man lista på när två tycker samma, en tycker att de är märklig prioritering att vaccinera och Tegnell är emot en tredje dos?

Snack om att fyra personer är oense om man bör få tredje dos.

Hur kan Tegnell gå emot en professor?