Källa: Elite Prospects

Albin Eriksson har haft en tung höst med frustration som började när han blev utlånad till Modo och därefter fick ett matchstraff när Skellefteå-forwarden attackerade en domare och fick en lång avstängning på köpet.

Albin Eriksson om tunga hösten.

”Det var otroligt tufft där vid utlåningen till Modo ska jag medge. Man går in med en otroligt positiv inställning och tänkte att ”det här kan ju inte bli bättre”. Jag kom ju till hockeyallsvenskans hetaste lag då som hade typ elva raka vinster, och sen blev det inte alls som det var tänkt. Jag vet inte vad som hände, om det var någon miss i kommunikationen från ledningen i Modo men det får de stå för. Jag kände att det var bättre att åka hem till Skellefteå då”.

Påhoppet på domaren.

”Jag hade inte avreagerat mig på något sätt och hade hållit allt inom mig, sen kokade det över på helt fel sätt och vid helt fel tillfälle. Det får jag bara skylla mig själv för, jag tänker inte stå här och skylla på någon annan”.

Montén berömmer Albin Eriksson som spelare.

 ”Han är en stor och stark forward som kan bryta mönster offensivt, och göra ett jäkligt bra jobb defensivt. Alltid när han varit med oss har han tagit sina roller på ett bra sätt, oavsett hur vi använt honom”.

Källa: Intervju med Albin Eriksson – Expressen 

%d bloggare gillar detta: