Skellefteå startade riktigt piggt när Färjestad var sömniga in i ledningen.

Skellefteå är alldeles för sömniga efter tag i första och de märkes tydligt att Färjestad fick gratis energi av Skellefteå.

Efter första ledning för Färjestad med 0-1.

Färjestad startade riktigt piggt när Skellefteå inte hade startat så bra än Skellefteå hade tänkt ifrån början när andra hade startat.

Men efter ett långt tag så kom Skellefteå igång riktigt rejält och tryckte ner Färjestad i deras egen zon.

Efter andra fortsatt ledning för Färjestad med 0-1.

Skellefteå var fullständigt påslagna och låg på för en kvittering till 1-1 för Skellefteå som är så nära hela tiden.

Men de räckte inte för Skellefteå som förlorar med 0-1 som betyder andra förlusten.

Fiorentina hade spelövertaget på Milan som backade bakåt lät Fiorentina styra å ställa i 26 minuter de ledde till att Fiorentina åstadkommande flera farliga målchanser som Milan fick jobb bort ifrån att släppa in ett ledningsmålet för Fiorentina.

Efter Fiorentinas 26 minuter som var dominanta då klev Milan framåt för första gången men inte riktigt de aggressiva beteende hos Milan som lär man se i ibland hos Milan när Milan spelar som vanligt framåt.

Efter 14 minuter senare än senast Milan gick till anfall så då var de dags igen för Milan att gå framåt å då skapade Milan en nästan matchavgörande målchans men som gick utanför målet väldigt nära ett målsledning för Milan innan halvtid skulle ske.

Efter första oavgjort 0-0.

Efter Fiorentinas ledningsmål 1-0 så hade Milan fyra farliga målchanser som kunde ha blivit kvittering till 1-1.

Milan var mer till anfall än i första i inledningen.

Efter världens bästa spelare som kom in på fotbollsplanen de handlar om Zlatan så har Zlatan skapat en farlig målchans och ett bra passning sen 65:e minuten när Zlatan blev inbyt i.

Milan förlorar med 2-1 som betyder första förlusten.