Rögle Exclusive höll sommaravslutning hos nyrenoverade Elite Hotel Mollberg

 Träffen hölls på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg där sällskapet blev det första att få sitta till bords i hotellets nyrenoverade lokaler.
Rögle Exclusive hade förmånen att vara de första gästerna i Hotel Mollbergs nyrenoverade lokaler innan den officiella invigningen. Stämningen var i vanlig ordning hög och skratten många genom kvällen.

Källa: Rögle Exclusive höll sommaravslutning hos nyrenoverade Elite Hotel Mollberg – Rögle BK

Här sänker Dahlin motståndaren

För en dryg vecka sedan valdes han som nummer ett i NHL-draften och redan på sitt första läger med Buffalo tar Lidköpingssonen för sig. Under ett ispass sänkte han en motståndare med en tackling som fick stora delar av arenan att utbrista: ”Ooååhh”.

Rasmus Dahlin är van vid att stå i rampljuset.

Källa: Här sänker Dahlin motståndaren – hockeysverige

https://twitter.com/BuffaloSabres/status/1012774904402464769?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1012774904402464769&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.hockeysverige.se%2F2018%2F06%2F30%2Fvideo-har-sanker-dahlin-motstandaren-ibland-blir-jag-arg-sa%2F

Forward klar för Mora

Mora har tidigare i veckan presenterat två nyförvärv, slovakerna Marek Daloga och Martin Bakos. Idag presenterades ytterligare ett nyförvärv nämligen 28-åriga forwarden Michael Keränen från Finland.

Den finländska forwarden Michael Keränen påbörjade karriären i Tapparas juniorlag och gick sedan vidare till Ilves i den finska ligan.

”Det här är en spelare som har sin styrka i offensiven. En teknisk spelare med bra spelsinne och som är en naturlig målskytt. Han har känt på spel både i Nordamerika och i KHL. Det är en bra spelare i en bra ålder, säger Anders Forsberg om sitt nytillskott” till klubbens hemsida.

Källa: Forward klar för Mora – tidningen hockey