Ökad molnighet på en del håll sent ikväll och lokalt lätt regn på dagen imorgon i norra Norrland

Mest soligt med en del tunna molnslöjor. I natt klart eller halvklart och 7-11 grader. I morgon växlande molnighet och över Västerbotten möjligen någon regnskur. Då 21-25 grader. Vind omkring syd.

Även över norra Norrland kan molnigheten öka på en del håll sent ikväll och på dagen imorgon och lokalt lätt regn.

Källa: Ökad molnighet på en del håll sent ikväll och lätt regn på dagen imorgon i norra Norrland – SMHI

Andy stärker upp på materialsidan

Redhawks lagbygge inför den kommande säsongen är nästintill komplett. Nu är ytterligare en pusselbit på plats. Andy Fagerström, 31, ansluter som ny materialförvaltare och kommer att jobba tätt tillsammans med Redhawks mångårige materialare, Håkan Karlsson.

Efter den förra säsongen har Redhawks haft en vakant plats på materialförvaltarsidan. Nu är den fylld och en ny pusselbit är på plats i lagbygget inför den kommande säsong.

Källa: Andy stärker upp materialsidan – Malmös hemsida

Cory Murphy klar – Rögles tränarstab spikad

Efter 18 säsonger som spelare på högsta nivå i världens bästa ligor sadlar backen Cory Murphy om och blir tränare. Den 40-årige kanadensaren är klar som tränare i Rögle BK. Därmed är Rögles tränarstab till kommande säsong spikad.

Han har spelat hockey i NHL, AHL, KHL, Schweiz, Finland och SHL i nästan två decennier och varit väldigt framgångsrik med VM- och SM-guld som de främsta höjdpunkter. Men alla idrottskarriärer har ett slut.

Källa: Cory Murphy klar – Rögles tränarstab spikad – Rögles hemsida

Leon Bristedt vill bidra med energi

En efter en ansluter spelarna till årets försäsongsträning. I veckan har en av vårens första nyförvärv, Leon Bristedt, anslutit och börjat träna med sitt nya lag.

Leon Bristedt är kanske den minst kända av Rögles nyförvärv så här långt. Den 23-årige anfallaren kommer ursprungligen från Stockholm, hade en framgångsrik juniorkarriär i Linköping och valde sen att flytta till Nordamerika och college.

Källa: Leon Bristedt vill bidra med energi – Rögles hemsida