SHL: Så mycket kostar säsongskortet i din klubb

Det är företaget Cuponation som tagit fram siffror på hur mycket man får betala för att se sitt lag i SHL under en hel säsong. Dyrast är Växjö Lakers och Brynäs IF, medan det är billigast att se på Malmö Redhawks.

SHL-säsongen är igång! Men vad får man betala för att se högstaligan i Sverige? Företaget Cuponation har tagit reda på detta.

I topp, klubbarna som har högst pris på sitt säsongskort, är Växjö Lakers och Brynäs IF.

Källa: SHL: Så mycket kostar säsongskortet i din klubb – Hockeysilly

Jocke Lindström favorit att vinna poängligan igen

Skellefteå AIK:s Joakim Lindström vann poängligan med knapp marginal i SHL förra säsongen. Hos spelbolagen är Jocke favorit till att upprepa den segern denna säsong, som startar idag med fem matcher.

Hos spelbolaget Nordicbet ger Joakim Lindström 5.50 i odds som poängligavinnare i SHL. Med det är han knapp favorit före Frölundas Ryan Lasch som ger 6,00 i odds.

Källa: Jocke Lindström favorit att vinna poängligan igen – Norran, Skellefteå 

AIK-forwardens nya knep – för fler mål

Jesper Olofsson har till årets säsong gjort en förändring som han vill ska ge positiv effekt. ”Jag hoppas och tror att jag inte ska missa målet lika ofta”,

Den 25-årige forwarden skrev förra sommaren på ett tvåårigt kontrakt med Skellefteå AIK i hopp om att i Västerbotten ta nästa stora kliv i sin karriär.

Källa: AIK-forwardens nya knep – för fler mål: ”Lärt mig av brorsan” – Norran, Skellefteå

Målvakten opereras – Missar SHL-inledningen

Brynäs talangfulle målvakt Felix Sandström kommer att opereras i veckan. Målvakten kommer göra en operation som varit planerad ett tag.

Brynäs får klara sig utan en av sina två målvakter i inledningen av SHL. Målvakten som vaktade målet för Sverige i JVM i vintras kommer missa några veckor innan han är klar för spel igen.

Källa: Målvakten opereras – Missar SHL-inledningen – Hockeybladet

En interjvu med Kostka

Norran har tagit ett snack med Kostka.

Senaste veckorna så har Kostka tränat med Leafes.

Kostka hade bud ifrån KHL.

”Jag vill inte prata för mycket om vilka alternativ som har funnits, men jag har haft några bud från KHL. Men jag ville till ett land som Sverige. Jag har aldrig varit i Europa och ser fram emot att få spela här och uppleva livet här”.

Källa: En intervju med Kostka