Nu kommer det nya sällskapsspelet om hockey

Tomten kommer tidigt i år. Nu lanseras nämligen den nya versionen av sällskapsspelet om hockey, you Crash the game. Den här gången med 660 helt nya frågor och rafflande slutspel.

2015 lanserades det första spelet. Nu gör spelet en foppa, eller lemieux, om ni så vill. Comebacken för spelet med fokus på världens bästa sport är ett faktum.

Spelet har en grundserieomgång, fördelat på fem kategorier där tärningen avgör frågornas tema.

Källa: Nu kommer det nya sällskapsspelet om hockey – hockeysverige

Anders forsberg om oväntade rollen i båset

Mora. Tillbaka i hockeybåset, men Moras sportchef Anders forsberg vill inte måla upp någon krisstämpel när han nu går ner i båset för att stödja sina tränare, med mats lusth i spetsen.

Mora är SHL:s jumbolag.

Med massor av skador, så har man haft en riktigt tuff SHL-säsong. Bland annat har man inte tagit en enda trepoängare på hemmaplan.

Källa: Anders Forsberg om oväntade rollen i båset – expressen 

Landslagsmålvakten har hittat tryggheten igen – hyllar målvaktstränaren

Efter två år utomlands valde den litauiske landslagsmålvakten Mantas Armalis att vända tillbaka till Sverige och SHL igen. Valet föll på Skellefteå AIK och där har målvakten lyckats hittat tillbaka till sitt rätta jag efter det turbulenta utlandsäventyret.

2016 satte sig den då 24-årige Mantas Armalis i flygstolen för att uppfylla sina drömmars mål. Efter att ha imponerat i Djurgårdsmålet under säsongen 2015/16 hade den litauiske landslagsmålvakten spelat till sig ett NHL-kontrakt med San Jose Sharks och det var med högt ställda förväntningar på sig själv som Armalis lämnade Stockholm för Kalifornien.

Källa: Landslagsmålvakten har hittat tryggheten igen – hyllar målvaktstränaren – Hockeysverige

Växjö lakers 🖤 julhjälpen

Källa: sip.

För fjärde året i rad har Växjö Lakers och fonden lakers stora hjärtan valt att stötta julhjälpen i växjö. En ideell verksamhet som hjälper barnfamiljer som har det svårt ekonomiskt inför julen.

Tack vare julhjälpen kan behövande familjer söka hjälp med julklappar till barn från 0 till 18 år. Man kan även söka hjälp med julmat.

Källa: Växjö Lakers 🖤 julhjälpen – Växjö Lakers

Våga prata, våga fråga

Klicka på bilden för att komma vidare till bildkällan.

Med november kommer Movember och Frölunda HC är självklart engagerat – med fokus på psykisk ohälsa och en match för livet. Gå med i vårt Movemberteam.

Movember och Frölunda HC har varit synonymt under rätt många år och 2018 är inget undantag. Frölunda skall som vanligt samla in pengar till forskningen kring mäns hälsa, men byter lite inriktning.
Tidigare säsonger har tyngdpunkten legat på mäns hälsa i allmänhet, prostatacancer och motion – den här säsongen blir det fokus på ett annat Movember-ben och ett mycket aktuellt problem, psykisk ohälsa.

Källa: Våga prata, våga fråga – frölunda indians