Lukas bengtsson hamnar i khl

Lukas bengtsson är snart förlorad för linköping.
Enligt sportexpressens källor har klubben redan räknat bort honom, eftersom han med stor sannolikhet kommer nyttja en klausul i sitt kontrakt och spela i khl nästa säsong.

Lukas bengtsson värvades till Linköping förra våren. Då skrev den före detta guldbacken på ett treårigt avtal med lhc.
hockeynews.se kunde i förra veckan berätta att det fanns ett khl-intresse för bengtsson.
Nu pekar mycket på att den klausulen nyttjas, när bengtsson fått ta ställning till buden.
Källor som sportexpressen pratat med, säger att det ska mycket till för att en övergång till khl ska falla nu, och att det i så fall blir en bonus för Linköping om han stannar.

Källa: Lukas bengtsson hamnar i khl – mrmadhawk

Vojnov får inte återvända till nhl förrän säsongen 2020-21 p.g.a en misshandelsdom och nästa klubbadress blir avtomobilist för honom uppges de

Slava vojnov har inte spelat hockey sen förra säsongen och p.g.a en misshandel dom som gör att ryssen inte får återvända till nhl förrän 2020-21 har nhl meddelat sen misshandelsdom blev känd.

Efter ett år utan hockey p.g.a misshandel dom så nu ser de ut att bli khl-spel för ryssen och de är khl-klubben avtomobilist de gäller uppges de.

Efter misshandel domen så lämnade vojnov då nordamerika och flyttade till ryssland för slippa sitta i fängelse.

Källa: Vojnov får inte återvända till nhl förrän säsongen 2020-21 p.ga misshandelsdom och kan bli khl-spel för honom – hockeysverige

Os-svensken lämnar sin khl-klubb – så tänker han om nästa säsong

Alexander bergström fick sitt stora genombrott för ett par säsonger sedan i karlskrona. Det ledde till khl-kontrakt och os-spel med sverige. Den här säsongen har det varit desto tystare kring 33-åringen – som sitter på ett utgående kontrakt med traktor tjeljabinsk.

Efter en succéartad första säsong i khl för sibir novosibirsk så blev den andra lite tyngre för alexander bergström. 41 poäng ifjol byttes mot 16 år två. Ett år som spenderades i traktor tjeljabinsk.

Källa: Os-svensken lämnar sin khl-klubb – så tänker han om nästa säsong – hockeysverige