Nu är semestern över för skellefteå aik-spelare och tillbaka till allvaret

Källa: norran, bilden är tagen förra året

I dag så är semestern över för skellefteå aik-spelare och dags att kliva på is å inviga årets säsong med första isträning.

Den nya säsongen startar klockan fem på tisdagseftermiddagen.

Min bevakning om skellefteå aiks isträning startar klockan sex en timme efter.

Så häng med ifrån start i skellefteåbloggens bevakning vet ja så ni inte missar något.

Övergångs svepet är i tolv timmar på skellefteåbloggen – innan man går tillbaka till halv fyra på eftermiddagen ifrån med imorgon

Idag, söndag så är de sista dagen med övergångs svep i tolv timmar med start halv tio på morgonen till halv tio på kvällen.

Informationen hämtas ifrån ep transfers via twitter de kommer du att märka när övergångs svepet startar vid halv tio på skellefteåbloggen.

Innan man går tillbaka till rutinerna som innebär att skellefteåbloggen startar halv fyra ifrån med imorgon, måndag.

Sista dagen innan vanliga tiderna rullar i gång imorgon på skellefteåbloggen mellan halv fyra på eftermiddagen till halv tio på kvällen.

Övergångs tema kommer att handla om nhl, khl, ahl och en shlnyhet ifrån halv tio imorgon bitti

När transfers görs när spelare ansluter och lämnar. Källa: personneltoday

De kommer bli fem timmar med bara övergångs tema ifrån ep transfers via twitter med start halv tio till halv tre på skellefteåbloggen imorgon.

Informationen hämtas ifrån ep transfers via twitter de kommer du att märka när övergångs tema startar imorgon bitti vid halv tio.

De kommer att handla om nhl, khl, ahl och shlnyhet så häng med då när övergångs tema startar vid halv tio imorgon bitti.