Nu kommer Skellefteåbloggens rakning på topp 5 när de gäller bästa forwards igenom tiderna i Skellefteå AIK herrar/a-laget.

1. Jimmie Ericsson ohotad

Kommentar om Ericsson:

Hans rejäla jobb framför motståndarens målvakt är de västra jag har sett så lika ha följt mitt älskade Skellefteå AIK herrar/a-laget så har Jimmie Ericsson Skellefteåbloggens första plats utan tvekan.

Skellefteåbloggen önskar all lycka till med de vanliga livet som blev efter karriären Jimme Ericsson och tack för 12 säsonger  i nästan samma lag som nämligen Skellefteå AIK herrar/a-laget.

2. GM Erik Forssell

Kommentar om Forssell:

Hans jobb i de tysta lödde sig under den viktiga säsongerna i Skellefteå AIK herrar/a-laget.

3. Dylan Sikura

Kommentar om Sikura:

Efter en usel grundserie där kanadensaren inte gjorde ett skit på is. Se slutspels bästa spelare i Skellefteå AIK herrar/a-laget bästa spelaren igenom tiderna nu som också kan avgöra viktiga matcher för Skellefteå som heter Sikura som ska vara kvar i truppen till nästa säsong men de är upp GM själv att avgöra de som heter Erik Forssell.

4. Bröderna Johnson

Kommentar:

När Jonathan va inne i en fel spår de såg Skellefteå och GM Forssell gjorde rätt att värva Jonathans lillebror till Skellefteå AIK men då rullade över till ett rejäl positivt grej rakt igenom.

5. Joakim Lindström

Kommentar:

Hans viktiga jobb att skjuta på rätt händelse överraskninga motståndaren varje gång men i slutet va motståndaren ova sätt vilket motstånd de va som tvungna att ligga tät på Joakim Lindström för att han inte skulle få ett superbra läge att göra mål på men Jocke var för skicklig för att gå på de ja, nästan varje gång.

Skellefteåbloggen önskar all lycka till med de vanliga livet som blev efter karriären Joakim Lindström och tack för 10 säsonger i samma lag som nämligen Skellefteå AIK herrar/a-laget.