Skellefteå AIK hade fem farliga målchanser och Leksand hade två farliga målchanser.

Ledningsmålet 0-1 för Leksand målskytt Kloos.

Kvitteringsmålet 1-1 för Skellefteå AIK målskytt Lirre.

Ledningsmålet 2-1 för Skellefteå AIK målskytt Pär.

Kommentarer efter första perioden: Efter kvitteringsmålet 1-1 så som fick positiv energi som Skellefteå AIK spelade vidare på.

Leksand hade rejäla problem med Skellefteå AIKs fart som var påtagtilligt.

Nu är de paus i ledning för Skellefteå AIK med 2-1 efter första perioden.

Skellefteå AIK hade två farliga målchanser och Leksand hade två farlig målchans.

Kommentarer efter andra perioden: Skellefteå AIK fortsatte som i första perioden med deras fart som Leksand hade fortfarande problem med de men i slut minuterna när Leksand fick rejäla energi under vingarna som Skellefteå AIK fick rejäla problem med tyvärr de var under all kritik. Skellefteå AIK ni måste lösa händelserna på ett fullständigt bättre sätt än var ni gjorde i slut minuterna ni lät Leksand styr ostraffat så ska de inte se ut i Skellefteå Kraft Arena hur som helst då ska Skellefteå AIK visa att man är hemmaspelet men man gjorde inte de.

Nu är de paus i ledning fortsatt för Skellefteå AIK med 2-1 efter andra perioden.

Skellefteå AIK hade fem farliga målchanser och Leksand hade sex farliga målchanser.

Skellefteå AIK vinner med 2-1.

Kommentarer efter matchslut: Skellefteå AIK är värda vinnare som försvar sig väl och inte låter Leksand gör som dom vill då är Skellefteå AIK där och stör rejält.