Källa: skolverket

På de nya år så hoppas jag att de är mindre om krig och istället kan de stå något om är ritat mot positiva sidan som media ska ta ansyn till.

Under förra året så var de för mycket om krig om de hur går mellan Ukraina mot Ryssland och om Israel mot Hamas.

Istället kan media rika fokus på något positiv på de nya året 2024 som är roligare att läsa om i media.

Fem positiva händelser under året 2023 som är:

Den 14:e september när de hände på de gamla året när kungen Carl XVI Gustaf som firade 50 år på tron och på julaftonen så höll kungen via SVTPlay ett tal som jag tyckte att orden föll på plats i talet fullt ut när kungen talade ut till folket.

När Skellefteå AIK värvade succé-forwarden Anderas Johnson den 9:e november som har blivit mycket viktig spelare för Skellefteå AIK och när Skellefteå AIK-assisterande tränarna Falk och Pierre förlängde med Skellefteå AIK som är mycket viktiga förlängningarna för framtiden i Skellefteå AIK.

Skellefteå AIK-målvakterna Rautio och Lindvall som förlängde med Skellefteå AIK under gamla året de är två viktiga förlängningarna för framtiden vid målvaktssidan i Skellefteå AIK.

Slutord är att media ska mer fokusera på de postiva som händer istället för de negativa under nya året 2024 annars är de inte roligt att läsa i media om något som står i tidningen under de nya året 2024 om de inte är positivt så väljer man läsa om något annat som är positivt i tidningen.