Ledningsmålet 0-1 totalt 4-4 för Skellefteå AIK målskytt Sikura.

Kvitteringsmålet 1-1 totalt 5-4 för Färjestad målskytt Johansson.

Nu är de paus med oavgjort 1-1 men Färjestad leder totalt med 5-4 efter första perioden.

Kommentarer efter första perioden: De va ett fokuserat Skellefteå AIK som klev ut på isen med kontroll på händelserna men efter Färjestads powerplay så växte Karlstad laget in i matchen och de gjorde Skellefteå AIK började slarva med pucken.

Nu är de paus med fortsatt oavgjort 1-1 men Färjestad leder med 5-4 efter andra perioden.

Kommentarer efter andra perioden: De va Färjestad som skapade högt tryck i Skellefteå AIKs egen zon och under en lång stund så va de Färjestad fullständigt.

Ledningsmålet 1-2 för Skellefteå målskytt Stenman och kvitterat totalt 5-5.

Mål 1-3 för Skellefteå målskytt Nilsson och ledning för Skellefteå med totalt 5-6.

Mål 1-4 för Skellefteå målskytt Nilsson i tomt kasse i boxplay och ledning för Skellefteå med totalt 5-7.

Kommenterar efter matchen: Skellefteå AIK kämpade till sig vinsten.

Skellefteå vinner med 1-4 och totalt 5-7.

Källa: Skellefteå AIKs Facebook sida