Välkomna till Skellefteåbloggens bevakning om serie a matcherna Sassuolo-Emoli med avspark 15:00 och Modo-Djurgården med matchstart 18:30.

Sassuolos startelva:

Empolis startelva:

Sassuolo är på plats nummer 13 och Empoli är på plats nummer 15 inför avspark.

Nu är första halvleken igång.

Ledningsmålet 0-1 för Empoli målskytt Cambiaghi.

Empoli leder med 0-1 efter första halvleken.

Matchkommentar: efter första halvleken: Både Sassuolo och Empoli som höll på med anfallsfotboll efter ledningsmålet 0-1 för Empoli.

Nu är andra halvleken igång.

Kvitteringsmålet 1-1 för Sassuolo målskytt Berardi.

Ledningsmålet 2-1 för Sassuolo målskytt Berardi på straff.

Sassuolo vinner med 2-1 som betyder första vinsten.

Nu är första perioden igång.

Ledningsmålet 1-0 för Modo målskytt Pettersson.

Mål 2-0 för Modo målskytt Södergren i powerplay.

Matchkommentar efter första perioden: Modos aggressivt spel som Djurgården får rejäla problem med och när Modo får 2-0 då blev ännu mer rejäla problem för Djurgården. De var Modo som rejäla bättre laget än Djurgården var. Djurgården har sina målchanser och Modo kan hantera Djurgården på ett bättre sätt.

Nu är andra perioden igång.

Mål 3-0 för Modo målskytt Aagaard.

Mål 4-0 för Modo målskytt Södergran.

Modo leder med 4-0 efter andra perioden.

Matchkommentar efter andra perioden: Modo är riktigt aggressiva och låg väldigt nära på Djurgården som Modo låter inte Djurgården gå för något farligt framåt. Modo har fullständigt kontroll på händelserna på isen.

Nu är tredje perioden.

Modo vinner med 4-0 som betyder shl klart till hösten och blir de 14:e laget å blir motståndare till seriens bästa fart Skellefteå AIK.

Slutmatchkommentar efter tre perioder: Över hela tre perioder så var Modo fullständigt de bättre laget än Djurgården.

Nu är Skellefteåbloggens bevakning avslutad men är tillbaka imorgonkväll cirka kl 18:30.