Källa: skellefteaaik.se

Nu har skellefteå aik presenterat en ny assisterande tränare nämnligen stefan hedlund som hämtas ifrån schweiz.

Hedlund om att flytta hem och möjligheten att jobba med skellefteå aik.

“Det känns väldigt bra att få möjlighet att flytta hem! Att kunna vara nära släkt och vänner och att i samma veva få möjligheten att få jobba i Skellefteå AIK känns fantastiskt kul”, säger han.

Han om sin utomlands äventyr dom här två åren.

“De här två åren har varit väldigt utvecklande för mig, både som människa och coach. Det har varit oerhört nyttigt att se olika kulturer, träffa olika typer av spelare och att uppleva de olikheter som finns nere i Schweiz. Sedan har jag haft turen att jobba med Dan Tangnes som är en otroligt skicklig coach så jag har fått lära mig otroligt mycket av honom”.

Gm Forssell berättar om hur skellefteå aik kommer ha nyttja av hedlund och hur han är som person.

“Det känns oerhört kul att få in Stefan i tränartrion. En väldigt driven person och ledare som vill utveckla både sig själv och sin omgivning. Han är hela tiden nyfiken på att lära sig nya saker och är redo att göra ett väldigt hårt jobb. En Norrlandskille som varit nere i Schweiz och samlat på sig mycket erfarenhet, både i Zugs akademiverksamhet och A-lag (som tog sig till final) där han jobbat mycket med individutveckling och att sätta upp en struktur för det”.

Källa: Nu är tränartrion klar med hedlund i tränarteamet – skellefteås hemsida