Källa: swehockey

När tre kronor fick en spelare utvisad så dröjde de inte länge till tills finland slog till och tog ledningen med 1-0 efter 14.48 i powerplay.

Tre minuter efter finlands lednings mål så kom en kvitterning för tre kronor efter 11.53 till 1-1.

Tre minuter senare så har tre kronor vänt matchen mot finland till ledning med 2-1 efter 7.36 i powerplay.

Finland kom med en farlig mål chans när markström var ur position i målvakt och finland spelaren var väldigt nära att prika in en kvittnings puck till 2-2 men svenska-målvakten hade tur den gången.

Markström blev knockad av en finsk spelare och avbröt vm-genrepet mot finland i slutet av andra.

De såg ut att vara olyckshändelse mellan nhl-målvakten och den finska spelaren och de är en skada på axeln hos markström uppger svt.